Beoordelingen van La Cubanita Ede

Recente recensies van La Cubanita Ede

5 sterren na 57 reviews

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten Nog warm bij aankomst En een hele snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op smaak, afwisselend en lekker warm. We wisten niet precies waar welke saus bij hoorde, maar hebben heerlijk gegeten!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke boxen thuis laten bezorgen, het smaakte precies zoals in het restaurant

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd! En heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige bestelling was de warme tapas ook echt warm, bij deze bestelling was de warme tapas lauw, en was er een gerecht met saus bij de kroketjes terecht gekomen. Deze waren dus niet krokant meer.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijke tapas. We bestellen zeker weer.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, goed warm (soms zelfs nog heet, de kroketjes). Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd. Eten was warm en heerlijk, vooral de kip met honing-mosterdsaus en de zeeduivelstukjes waren fantastisch. Enige minpuntjes: Het brood was vrij droog en hard en de losse sausjes niet genaamd dus het was inschatten welk sausje bij wel gerecht hoorde.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nog lekker warm en smaakte heerlijk! Bezorging was precies op de aangegeven tijd aanwezig, helemaal top.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, keurig op tijd klaar

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, we hebben gesmuld. Enige issue was dat de papieren tassen onderweg scheurden door de scherpe randen van de tapas-schalen. Een stevigere of extra tas zou helpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als het eten warmer was geweest was het nog lekkerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vlot de bestelling ontvangen! Was erg lekker. Alleen de zoet aardappelfrietjes waren erg slap.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond t eten behoorlijk slecht. Het eten was lauw toen het gebracht werd. Voor ons hoeft het niet nog een keer. Speciaal voor de kinderen kroketjes besteld. Ook zij waren niet echt enthousiast. Klantvriendelijkheid wel een dikke 10!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Opgehaald lekker aan te raden.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect warm geleverd! Heerlijk genoten;) moeite zeker waard om hier te bestellen!! Echt een aanrader

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en alles smaakte heerlijk!! Alleen de meloen was een beetje hard maar dat kan gebeuren :)

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De cappacio was warm? En de aardappels die we erbij hadden waren echt te vies voor woorden , veder is t niet echt waar voor je geld je krijgt weinig.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs aardige bezorgster, netjes en beleefd Eten was heerlijk, warm en netjes qua hoeveelheid. Een puntje de toast met zalm was alleen wel helemaal door elkaar geschud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker, maar graag sauzen apart houden zodat de gerechten nog opgewarmd kunnen worden. Bakjes van oosstwestthuisbest zijn erg fijn voor opwarmen, maar wij bestellen graag a la carte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als we gewend zijn, vriendelijk personeel bij het afhalen en super lekker eten. Een goed alternatief in deze moeilijke tijd. 1 nadeel we missen een hoop gerechten van de kaart er zou wel iets meer keuze in de koude gerechten mogen zijn.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer besteld maar de warme tapas mogen echt warmer. Het is wel heel erg lekker maar zou lekkerder zijn als het goed warm is. Misschien de volgende keer folie gebruiken om het warmer te houden.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio Was warm en de warme hapjes hadden warmer gemogen voor de rest lekker

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk eten! Zeker een aanrader! Hier gaan we vaker eten!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel van het eten was helaas koud.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes zijn wat slapgeworden doordat ze in plasticbox bezorgd worden. Zouden beter blijven in apart papieren zakje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar er was iets niet goed; we zijn allebei ziek geworden vannacht, vanochtend gelukkig alles weer ok. De bezorging was 25 minuten later gepland...

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed,lekker en voor herhaling vatbaar

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gesmuld.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We wonen 15 min bij la cubanita vandaan, en het eten was koud. Echt steenkoud. De smaak was goed, maar doordat het koud was, was het het net niet. Het eten zat ook in 'gewone kunstof bakken, wij raden aan om het eten toch meer te verpakken zodat het warm blijft.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk eten. Net zoals in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lief kaartje zat bij de bestelling (‘bedankt voor uw steun, met 3 hartjes)! Jullie bedankt dat jullie dit doen in deze tijd! Heerlijk om zo alsnog te genieten van La Cubanita. Het eten was alleen niet heel warm meer, lauw-koud. Alsnog genoten hoor! En de bezorgster was heel lief. Ik hoop dat jullie je staande houden in dezs tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was erg vriendelijk en op tijd. Eten was goed verzorgd en erg lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon heerlijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, fijne service! Maar helaas zat in de koude tapasbox kaas die wij niet echt lekker vonden in plaats van de door ons bestelde kip pastasalade.. De rest was wel vijf sterren waard, we hebben genoten van een gezellige avond!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was netjes op tijd. Eten was lekker, iets aan de koude kant misschien, maar dat was niet heel storend. Het brood werd bezorgd zonder tapenade en aioli, dat was jammer :) we hebben verder prima gegeten! Hopelijk kunnen we al snel weer een keer bij jullie langskomen in het restaurant!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling was een cadeau voor een 12,5 jaar bruidspaar, ik heb gehoord uit betrouwbare bron dat het meer dan gesmaakt heeft 🙂🙂

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Niet teleurgesteld. We zeker nog eens keer hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, goed warm nog!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet alles was even warm

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas, goed warm (zelfs na een 45-minuten autorit naar huis), veel keuze. Ook de koude schotel is voortreffelijk. Geserveerd op ronde schalen, wat er ook nog eens leuk uitziet.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat ik iets te laat was met het ophalen van onze bestelling, en ik ruim een kwartier naar huis moest rijden, was het eten bij thuiskomst nog heerlijk warm! Tapas smaakte precies zoals 'normaal' in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de kroketjes en zoete aardappelfriet zacht geworden... Verder prima gegeten

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had iets warmer gekund, maar smaak was voortreffelijk. mis jullie calamaris en sangria op de kaart🤣

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima en t was genoeg

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verpakt, perfect geregeld! Bedankt!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk eten! Geen aanmerkingen!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating